2015. július 6., hétfő

Böjtdiéta : fogyjon le, őrizze meg egészségét, és éljen tovább az időszakos böjtölés egyszerű titkával / Mosley, Michael és Spencer, Mimi

Lehetséges, hogy a hét öt napján a megszokott módon étkezünk, és mégis karcsúbbá és egészségesebbé válunk?
A válasz egyszerű: igen. Csak csökkentse a kalóriabevitelt minden héten két nem egymást követő napon – a nők 500 kalóriára, a férfiak 600-ra. Viszonylag gyorsan és erőfeszítés nélkül le fog fogyni a BöjtDiéta segítségével.
Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy az időszakosan böjtölőkről nemcsak a kilók olvadnak le, de csökken náluk egy sor betegség kialakulásának veszélye is, a cukorbajtól kezdve a keringési problémákon át a rákig. „Meggyőző tudományos bizonyítékai vannak annak, hogy az időszakos böjtölés jobb egészséghez vezet" – állítja dr. Mark Mattson, az amerikai Nemzeti Öregedéstudományi Intézet Neurológiai Laboratóriumának vezetője és a Johns Hopkins Egyetem ideggyógyász professzora.
A könyv áttekinti az új, áttörő jellegű kutatások eredményeit, hogy ezekre támaszkodva ön is olyan fogyókúrás programot alakítson ki, amely beilleszthető az elfoglalt mindennapokba, továbbá bemutat még:
– Negyven 500 és 600 kalóriás ételt, melyeket könnyen és gyorsan el tud készíteni
– 8 oldalnyi színes fotót, hogy megmutassa, milyen egy jellegzetes „böjti étel"
– A program alapját képező naprakész tudományos eredményeket
– Kalóriatáblázatokat, melyek megkönnyítik a diétát
– És még sok egyebet


  • KSH raktári jelzet: 796021
  • Kiadó: Gabo
  • Oldalak száma: 223
  • Kiadás éve: 2015

Nincsenek megjegyzések: