2015. június 25., csütörtök

Levendula, rózsa, ibolya : a legnemesebb ehető virágok : 75 recept / Halmos Monika

Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni.

De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan érdekességeket is megtudhatunk, hogy a levendulás keksz egész diadalutat járt be, miközben Angliából hazánkba érkezett, Erzsébet királyné kedvence volt a kandírozott ibolya, a rózsát pedig a rómaiak szívesen fogyasztották süteményekben...


  • KSH raktári jelzet: 631215
  • Kiadó: Corvina
  • Oldalak száma: 120
  • Kiadás éve: 2015

Nincsenek megjegyzések: