Legtöbbször az egészen pici dolgok
teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú
levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját
emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára.
Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan
kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni.
De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan érdekességeket is megtudhatunk, hogy a levendulás keksz egész diadalutat járt be, miközben Angliából hazánkba érkezett, Erzsébet királyné kedvence volt a kandírozott ibolya, a rózsát pedig a rómaiak szívesen fogyasztották süteményekben...
De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan érdekességeket is megtudhatunk, hogy a levendulás keksz egész diadalutat járt be, miközben Angliából hazánkba érkezett, Erzsébet királyné kedvence volt a kandírozott ibolya, a rózsát pedig a rómaiak szívesen fogyasztották süteményekben...
- KSH raktári jelzet: 631215
- Kiadó: Corvina
- Oldalak száma: 120
- Kiadás éve: 2015
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése