2015. június 11., csütörtök

Állati zenés ABC : zenés mesés képeskönyv nagylemezzel és ábécés poszterrel / Bíró Eszter

Bíró Eszter énekes, színész, aki eddig musical- és filmfőszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló képeskönyvet és lemezt, illetve színpadi produkciót készített, Állati Zenés ABC címmel.
Két saját gyermeke adta az ihletet ahhoz, hogy az ABC betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanítsa és szerettesse meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal úgy, hogy mindeközben a szülők is jól szórakozzanak.
A lemezen Födő Sándor “Fodo” és Hámori Máté mellett olyan vendégművészek is szerepelnek, mint Bóbis László, Falusi Mariann, Herczku Ágnes, Novák Péter, Nikola Parov, Szirtes Edina “Mókus”, Lantos Zoltán hegedűművész és az MR Gyermekkórus.

Az előadók, amellett, hogy használják a mai technika adta lehetőségeket is (effektezés, looperezés), több hangszeren szólaltatják meg a zenei kíséretet a harmonikától, melodiontól, gitártól kezdve egészen a különböző nemzetiségű, például afrikai, arab, spanyol és latin amerikai ütőhangszerekig.


  • KSH raktári jelzet: 630060
  • Kiadó: Miss Biro Publishing
  • Oldalak száma: 47
  • Kiadás éve: 2013

Nincsenek megjegyzések: