2015. június 24., szerda

A napfénytől a tűzhelyig / Stefán Helga

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak? Ha a természet kedvelő vagy, szereti az ízeket, illetve szeret jókat enni akkor szeretettel nyújtjuk át önnek Hémangi új szakácskönyvét és DVD-jét.

A könyv a nagysikerű "Kerttől a konyháig" folytatása.

- 108 kipróbált receptet, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
- Megismerheti a fűszerek használatát
- Színes ételfotók
- Tippek, trükkök, tanácsok


  • KSH raktári jelzet: 795896
  • Kiadó: Lalita
  • Oldalak száma: 141
  • Kiadás éve: 2015

Nincsenek megjegyzések: