2013. február 15., péntek

Sütemények és kenyérfélék - A Reader's Digest konyhája

Sokan meg vannak győződve róla, hogy ha egészségesen szeretnének táplálkozni, le kell mondaniuk a szénhidráttartalmú ételekről, így a tortákról, kekszekről, sőt akár a kenyérről is. Valójában nincs szükség ekkora áldozatra, mivel ezek az ételek jól beilleszthetők az egészséges étrendbe, és ráadásul fontos tápanyagokkal gazdagítják azt. A kenyér az egyik legjobb és legsokoldalúbb összetettszénhidrát-tartalmú élelmiszer, ezenfelül sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A sütemények nemcsak testünket táplálják, hanem a lelkünknek is jót tesznek. A házilag sütött sütemények és kenyerek jobb ízűek a készen kaphatóknál, és tápanyagokban is gazdagabbak. Ez a gyönyörűen illusztrált könyv hasznos tanácsokat nyújt a sütési technikáktól az ízesítésen át egészen a tálalásig. Kedvükre válogathatnak a receptgyűjteményből a hagyományos és a különlegesebb ízek kedvelői, a gyakorlott és a kezdő szakácsok egyaránt.


  • KSH raktári jelzet: 773170
  • Kiadó: Reader's Digest
  • Oldalak száma: 160
  • Kiadás éve: 2009

Nincsenek megjegyzések: