2012. július 13., péntek

A póráz két végén - Amitől a kutya tökéletes eb / Stilwell, Victoria

A televíziós sorozatának köszönhetően is népszerű Victoria Stilwell a világon az egyik legismertebb és -elismertebb kutyák kiképzésével foglalkozó szakember. Könyvében a kutyakiképzőként, kutyamenhelyi tanácsadóként hosszú évek során szerzett tapasztalatait foglalja össze: meglepően egyszerű és hatékony megoldásokat nyújt a gazdák mindennapos kérdéseire, de a gyakran reménytelennek látszó helyzetekre is.
A szerző a szobatisztaságra neveléstől, a kutyák számára megfelelő étrenden át a játékokig áttekinti a kutyanevelés legfontosabb kérdéseit. Segít eligazodni abban, hogyan értsük meg kutyánkat, hogyan értessük meg magunkat vele és hogyan szabjuk meg számára a határokat úgy, hogy az a mi életünket és kutyánkét is megkönnyítse.

- Hogyan gondolkodjunk kutya módra?
- Hogyan taníthatjuk meg kutyánkat a mi világunkban élni?
- Hogyan és miért legyünk mi a nagykutyák?
- Hogyan képezzük saját magunk kutyánkat?

Victoria kipróbált és jól bevált tippeket ad mindazokra a problémákra, amelyekkel a legtöbb kutyatartó időről időre szembetalálja magát. A bosszantó cipőrágcsálástól az állandó ugatáson át az emberekre való felugrálásig számos olyan kérdést érint, amelyek gyakran hosszú ideig megkeserítik a gazdák és kutyák életét, pedig viszonylag egyszerűen meg lehet oldani őket.

  • KSH raktári jelzet: 781067
  • Kiadó: Jaffa
  • Oldalak száma: 221
  • Kiadás éve: 2012

Nincsenek megjegyzések: