2012. július 10., kedd

Divatdiktátorok - Luxus. Hatalom. Gyönyör. Árulás / Perry, Tasmina

A gazdagok világában a divatnak nagy ára van…

Saul Milford lenézett a teraszról oda, ahol a két unokahúga, Emma Bailey és Cassandra Grand játszott. A hétéves Emma Bailey a Jane Eyre egyik példányát tartotta a kezében, okos szemében kérdések csillogtak; tizenkét éves unokanővére, aki imádta a csinos szoknyákat és a gyöngyöket, vörös lakkot kent vaskos, szögletes körmeire.

Huszonhárom évvel később a két gyönyörű nő Saul temetésén találkozik újra. Emma ekkor már elismert menedzser, míg Cassandra a divatvilág egyik híressége. A család tagjai előtt rejtély, hogy a félelmetesen gazdag Saul kire hagyta hatalmas vagyonát, a világmárkának számító céget és a Winterfold kastélyt. A két lányon kívül Julia, a titokzatos műkereskedő, Tom, a playboy, és a sikerre éhes Roger is a végrendelet felolvasására vár. Ez az elátkozott nap a legsötétebb gyűlölködések és cselszövések sorát indítja el a család tagjai között, akik az árulástól, sőt még a gyilkosságtól sem riadnak vissza, hogy megkaparinthassák a mesés vagyont.

Az Örökösnők, az Apuci lányai és az Eredendő bűn írónője legújabb bestsellerében a káprázatos luxusdivat világába viszi el olvasóit, ahol a hatalom és a pénz a korlátlan úr, ahol a tisztesség, a barátság, a becsület nem számít, ahol a drog és a szex körül forog minden, és ahol az aljasságot elrejti a csillogás.


  • KSH raktári jelzet: 591038
  • Kiadó: Ulpius-ház
  • Oldalak száma: 814
  • Kiadás éve: 2010

Nincsenek megjegyzések: