2012. május 18., péntek

Sushi : több mint 100 fontos recept

A sushi jóval több nyers halnál és rizsnél. 
A japán konyha eme elegáns és stílusos ága végtelenül változatos és sokoldalú: a sushi készülhet főtt hallal, hússal, tojással, sajttal és szinte bármilyen zöldséggel. Amíg a felhasznált alkotórészek harmonizálnak a rizzsel - és a legtöbb élelmiszer szerencsére jól illik hozzá -, csodálatos sushikat készíthetünk. A sushi ellenállhatatlanul vonzó a szemnek, ízei tiszták, ráadásul fantasztikusan egészséges.
A könyv inspiráló receptjeit használja ki a sushikészítés művészetének elsajátításához - menni fog, mint a karikacsapás!


-112 változatos sushirecept
-rövid bevezető hasznos ötletekkel az egyes fejezetek előtt
-könnyen áttekinthető lista a hozzávalókról és az elkészítés módja lépésről lépésre
-minden recept mellett inspiráló fotóillusztrációk 



  • KSH raktári jelzet: 607447
  • Kiadó: Vince
  • Sorozat: Szakácskönyvtár
  • Oldalak száma: 238
  • Kiadás éve: 2009

Nincsenek megjegyzések: