2012. május 2., szerda

Sötét ló : Egy olyan gyilkos nyomában, aki sosem veszít / Hoag, Tami

Elena Estes, az egykori nyomozó a floridai kábítószerosztályon dolgozott. Évekkel ezelőtt beépült a sötét sikátorok alvilágába, a bűnözők közé, és számos alkalommal vitte vásárra önmaga és mások bőrét, mígnem egyszer túl messzire ment. Most már kiábrándultan él, önmagát is gyűlöli, bujkál a múltja elől, és úgy érzi, nem érdemli meg, hogy jövője legyen.
Csakhogy mindez megváltozik, amikor egy tizenkét éves lány felkeresi, hogy segítsen megtalálni eltűnt nővérét. Elég egyszer felkeresnie azt a lovasközpontot, ahol Erin dolgozott, és máris a látszólag idillikus lovasvilág legsötétebb bugyraiban találja magát. A csillogó díszletek mögött ugyanis burjánzik a drogkereskedelem, a korrupció, alantas üzelmek folynak, és szabadlábon sétál egy gyilkos, akinek Estes a nyomába ered.
A Palm Beach-i aranyifjak köréből azután eljut a floridai mocsarak legmélyére, ahol olyan veszedelmes végkifejlet vár rá, amelyben mindenét elveszítheti. Versenyt kell futnia az idővel és a gonosszal, egy olyan versenyben, amelyben ő a sötét ló... Márpedig a sötét lóra senki sem fogad. 


  • KSH raktári jelzet: 762440
  • Kiadó: Alexandra
  • Oldalak száma: 471
  • Kiadás éve: 2008

Nincsenek megjegyzések: