2012. március 21., szerda

A titkok sírba szállnak / Hoag, Tami

Az idilli kaliforniai városka, Oak Knoll életét felforgatja Marissa Fordham brutális meggyilkolása. A bűntényt talán napokig fel sem fedezik, ha nincs a dermesztő bejelentés a segélyhívó vonalon: "Az apukám bántotta az anyukámat."
A rendőrök kezében lévő információk sehogy sem akarnak egységes képpé összeállni. Ezért felkérik Anne Leonét, a tanárnőből lett gyermekjogvédőt, hogy segítsen az egyetlen szemtanú, a négyéves Haley kihallgatásában. Miközben Anne és profilkészítő férje, Vince, valamint a helyi seriffhivatal nyomozója, Tony Mendez elkezdik lehámozni a rétegeket Marissa Fordham életéről, egyre-másra fedezik fel a támpontokat. Mégis úgy tűnik, Marissa örökre magával viszi a sírba titkait. Ám hamarosan olyan felfedezést tesznek, amely Anne-t és Haley-t közvetlenül a gyilkos látómezejébe taszítja: Marissa Fordham soha nem is létezett.

Tami Hoag több mint harminc nemzetközi sikerű bestseller szerzője. Az izgalmas cselekményszövést mély szereplőábrázolással vegyíti, regényei letehetetlen olvasmányok. Már első krimijével a New York Times sikerlistájának az élére tört, s ezt azóta minden könyvével megismétli.

  • KSH raktári jelzet: 605913
  • Kiadó: Alexandra
  • Oldalak száma: 510
  • Kiadás éve: 2011

Nincsenek megjegyzések: