2012. március 12., hétfő

Tavaszi ételek - Süssünk, főzzünk 24.

Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

A tartalomból:
- hagymaleves sajtgombóccal
- sajtkrémmel töltött retek
- zöldséges galuska
- töltött karalábé
- kapros uborkaleves túróval
- diétás gyros
- spenótos sajttekercs
- tavaszi zöldségkrokett
- csirkével töltött padlizsán
- spenótos bélszín
- cukkinis pulykatekercs


  • KSH raktári jelzet: 584161
  • Kiadó: Pro-Book
  • Sorozat: Süssünk, főzzünk
  • Oldalszám: 45
  • Megjelenés éve: 2019

Nincsenek megjegyzések: