2011. december 12., hétfő

Valaki vigyáz rám 2. / McNaught, Judith

Judith McNaught kétkötetes regényének főhőse, Leigh Manning, a gyönyörű, sikeres színésznő olyan bűntény közepében találja magát, amelyre soha életében nem számított. A Broadway ünnepelt csillaga férje halála után nem csupán a rendőrség nyomozóinak állandó zaklatásával és a pletykára éhes sajtó hadjáratával kénytelen szembenézni, de saját bizonytalan emlékeivel is. Ha ez még nem lenne elég, a sármos Michael Valente határozott, de szokatlan támogatását sem tudja hova tenni. Teljesen összezavarodik.
Eközben a rendőrség nagy erőkkel folytatja a nyomozást. A kutatást többször tévútra viszi, hogy mindenkinek van takargatnivalója, ráadásul e túl nyíltan felvállalt vonzalom is szöget üt a rendőrök fejébe. A szerelem azonban nem válogat, a bűnügy során társakká váló McCord hadnagy és a fiatal, rendkívül csinos Sam Littleton szintén egyre közelebb kerül egymáshoz, bár a szabályokat betartva igyekeznek határt szabni vonzódásuknak.
A korlátok közé szorított szenvedélyek épp oly erős befolyással bírnak a párkapcsolatok alakulására, mint az egyre szövevényesedő bűnügy felgöngyölítésére.

  • KSH raktári jelzet: 597733
  • Kiadó: General Press
  • Oldalak száma: 278
  • Kiadás éve: 2011

Nincsenek megjegyzések: