2011. december 7., szerda

60 híres magyar - 60 híres étel / Kádas Lajos

Dobostorta, Székelygulyás, Újházi-tyúkleves, Jókai-bableves, Rákóczi-túrós…
Bizonyára sokan nem ismerik e híresneves magyar ételek eredetét, bár a szakácskönyvekben és az étlapokon gyakran találkozni híres emberekről elnevezett levesekkel, főételekkel és desszertekkel.

Vajon miért viselik ezek az ételek közismert személyek neveit?
Saját receptjük, esetleg kedvenc ételük volt, vagy csak a tiszteletükre nevezték el őket?

Kötetünkben nemcsak hatvan híres magyar író, költő, színész és színésznő, politikus életével ismerkedhetnek meg az olvasók, hanem az ételek fotóinak kíséretében a recepteket is megtalálják

  • KSH raktári jelzet: 778001
  • Kiadó: Kossuth
  • Oldalak száma: 126
  • Kiadás éve: 2011

Nincsenek megjegyzések: