2011. december 26., hétfő

Tiszta Hollywood / Sisman, Robyn

Paige Carson, a lélegzetelállítóan csinos hollywoodi filmsztár úgy érzi, túljutott a csúcson, innen már a karrierjében is, a magánéletében is csak lefelé vezet út. Tíz évvel azelőtt, az első nagyjátékfilmjében nyújtott alakításáért megkapta az Oscar-díjat. Jelenlegi filmjében egy öntelt macsó a partnere, aki minden módon megkeseríti az életét. A szerepajánlatok apadni kezdenek, mert már túl öreg. (Huszonkilenc évesen!) Világhíres rocksztár apja megbocsáthatatlan dolgot tett; színésznő-ex-playmate anyját csak a kutyái érdeklik. És nem hogy szerelmes nem volt ki tudja, mióta, még csak udvarolni sem akar neki senki, és lépten-nyomon megalázó helyzetekbe keveredik. A kegyelemdöfést az Oscar-díj átadáson kapja meg, ahol nyomban elhatározza, hogy Londonba költözik, és Shakespeare-t fog játszani színpadon. Legalább bizonyíthatja színésznői tehetségét, normális életet élhet, és talán egy angol lordnak is megakad rajta a szeme.
Csakhogy London egyáltalán nem olyan, amilyennek elképzelte, és az angol férfiakkal sincs több szerencséje, mint az amerikaiakkal. Főleg a főbérlőjével, a nyársat nyelt dokumentumfilmessel nem jönnek ki egymással... vagy mégis?
Robyn Sisman a Felejthetetlen viszonyok és a Jóbarátok népszerű szerzője rendszerint kulcsregényeket ír, vagyis olyan műveket, amelyekben egy vagy több szereplőt élő személyről mintáz. Ebben a regényben feltűnik Liv Tyler, az apja, Steven Tyler, Gwyneth Paltrow, Madonna, Guy Ritchie és még sokan mások.

  • KSH raktári jelzet: 592971
  • Kiadó: Europa
  • Oldalak száma: 420
  • Kiadás éve: 2010

Nincsenek megjegyzések: