2011. július 15., péntek

Nyár és New York / Bushnell, Candace

Carrie Bradshaw első nyara New Yorkban!
A "Carrie naplója" című könyv folytatása, melyből megtudhatod, hogyan vált a "Szex és New York"-ból ismert Carrie Bradshaw kisvárosi "verébből" -ahogy Samantha nevezte- nagyvárosi nővé, hogyan ismerkedett meg Mirandával, milyen vad partikon vettek részt hármasban, hogyan estek szerelembe, és hogyan ábrándultak nagyon gyorsan ki...
Samantha Jones tippjei lányoknak New Yorkhoz:
Ha egy férfi két év után nem kér feleségül, sosem fog. Lépj tovább! Soha ne adj fel egy jó lakást, még házasság miatt se! Mozgásod legyen gyors. És mindig olyan cipő legyen rajtad, amiben tudsz futni.
Miranda Hobbs szabályai:
Ne hagyd, hogy mások határozzák meg, ki vagy és mit tehetsz. Határozd meg magad. Minden pasi csalódás. Akárki akármit mond. Mert feministának lenni... azt jelenti, hogy ura vagy saját szexualitásodnak.
Carrie Bradshaw útmutatója az igazi New York Cityhez:
Shubert Theatre: érdemes felkeresni, ha már a színházi negyedben vagyunk. Voltam a kulisszák mögött! La Grenouille, elegáns francia étterem, itt volt az első New York-i randevúm. Kleinfeld Bridal a legnagyobb tekintély az esküvőiruha-fronton. Samatha ruhapróbájára lettem odarendelve (bár ő nem jött el).

  • KSH raktári jelzet: 595860
  • Kiadó: Gabo
  • Oldalak száma: 392
  • Kiadás éve: 2011

Nincsenek megjegyzések: