2011. július 21., csütörtök

A barbecue könyv / Drennan, Matthew

A barbecue nem egyszerűen a grillezés amerikai elnevezése. A barbecue a szabadban rendezett ételkészítési esemény, fiatalok és idősebbek kedvelt szórakozása. A barbecue örömforrás és ízélmény mind a házigazda, mind vendégei számára.
A zárt grillező segítségével lehetségessé válik a lehetetlen! Elkészíthetjük ki-ki legkedveltebb eredetei amerikai barbecue receptjét az előételtől a desszertig, a hamburgerektől a steak burgonyán keresztül a Margherita pizzáig, a steaktől az egészben sütött pulykáig. S ráadásul a receptek között megtaláljuk a pácok, a majonézek és a különféle saláták elkészítési módjait.
A recepteket számos hasznos tipp és részletes információ egészíti ki a grillkészülék és a grillszén helyes használatára vonatkozóan.

  • KSH raktári jelzet: 767552
  • Kiadó: Mérték
  • Oldalak száma: 159
  • Kiadás éve: 2009

Nincsenek megjegyzések: