2011. július 7., csütörtök

Holtak könyvtára / Cooper, Glenn

Titokzatos bűnesetek borzolják New York város lakóinak kedélyét. A kilenc áldozat halálának körülményei teljesen különbözőek, látszólag függetlenek egymástól. Ami mégis egybekapcsolja őket, az egy hátborzongató küldemény: minden áldozat egy koporsót ábrázoló képeslapot kap halálának dátumával.
Az FBI Will Piper különleges ügynököt bízza meg a nyomozással, aki nagy elszántsággal áll neki a munkának, ám a szálak mind jobban összegubancolódnak…

Vajon milyen titokzatos kapcsolat köti össze a tértől és időtől független eseményeket? Létezik-e valami misztikus összefüggés a 21. század eleji gyilkosságok, az első században íródott Jelenések könyve, egy középkori brit apátság, Winston Churchill, az amerikai haditengerészet, a nevadai sivatag 51-es körzete és a hollywoodi filmforgatókönyvek között?
Vajon a saját démonaival küszködő Piper ügynöknek sikerül-e fényt derítenie a földalatti könyvtárak titkaira? Beteljesedik-e a hetedik fiú hetedik fiának misztikus sorsa? Vajon közeleg-e már az Utolsó Ítélet napja?

A titkos társaságok és az összeesküvés-elméletek terén nagy jártasságról tanúbizonyságot tevő Glenn Cooper lebilincselően izgalmas, történelmi korokon átívelő regénnyel lepi meg olvasóit, akik most magyarul is kezükbe vehetik az eddig húsz nyelven megjelent nemzetközi bestsellert.

  • KSH raktári jelzet: 774540
  • Kiadó: Geopen
  • Oldalak száma: 399
  • Kiadás éve: 2010

Nincsenek megjegyzések: