2012. november 8., csütörtök

Sötét játszma / Savage, Michael

Michael Savage, a New York Times sikeres szerzője és országosan elismert rádiós műsorvezető, egy roppant intenzív krimivel debütál. A történet egy jó hírét elveszített újságíróról szól, akinek egy borzalmas terroristaterv jut tudomására.
Jack Hatfield kérges lelkű egykori haditudósító, aki provokatív és elmélyült műsoraival szerzett országos hírnevet magának. Egy baloldali radikális médiafigyelő csoport azonban rasszistának bélyegzi, elveszíti állását, és névtelenségbe burkolózva, szabadúszóként dolgozik San Franciscóban.
Egy szép nyári napon aztán a friscói rendőrség egy rutineljárásnak induló autólopási ügye halállal végződik, miután katonai robbanóanyagot találnak a lopott kocsiban. Amikor pedig az FBI jelzi Jacknek, hogy maradjon ki az ügyből, Hatfield már tudja, hogy nagy hal akadt a horgára.
A gyors sodrású történetben Amerikától Európán át Izraelig követjük hőseinket. A riporternek döntenie kell: vajon a saját bőrét menti-e, vagy nyomozni kezd egy terroristasejt után, amelyet olyanok pénzelnek, akiknek célja a totális politikai uralom - méghozzá bármi áron.

  • KSH raktári jelzet: 782323
  • Kiadó: Egmont-Hungary
  • Oldalak száma: 411
  • Kiadás éve: 2012

Nincsenek megjegyzések: