2012. november 29., csütörtök

A válás ünnepe / Dave, Laura

Mi nehezebb döntés: a házasság vagy a válás?
Gwyn Huntington mindig csodás partikat rendez, s ezúttal is egy egészen különleges összejövetelre készül a 35. házassági évfordulójuk alkalmából. Férjével, Thomasszal azonban utoljára látják közösen vendégül a családjukat és a barátaikat képeslapra illő házukban, amely túlélte Montaukban az 1938-as nagy hurrikánt is. Ez ugyanis a válási ünnepségük lesz. És ha már rendhagyó az esemény, rendhagyó módon akarja emlékezetessé tenni.
 

Ugyanezen a reggelen Maggie Mackenzie brooklyni otthonában nekilát új élete megszervezésének. A vándorélet után eljegyezte magát egy csodás férfival, és közös vállalkozásba fognak. Ráadásul ugyancsak ezen a napon fog először találkozni a vőlegénye szüleivel Montaukban, egy meglehetősen különös alkalomból. Az életét alapjaiban felforgató meglepetések azonban már az elindulás előtt elkezdődnek.
 

Bármennyire is eltérők a körülményeik és a koruk, Gwyn és Maggie helyzete mégis azonos: mindketten útelágazáshoz érkeznek. És bár az egyik még el sem kezdte a házaséletet, a másik pedig épp most készül pontot tenni a végére, ugyanarra a kérdésre keresik a választ: mikor kell küzdeni egy kapcsolat megmentéséért, és mikor kell végleg elengedni? 

  • KSH raktári jelzet: 512408
  • Kiadó: Pioneer Books
  • Oldalak száma: 300
  • Kiadás éve: 2012

Nincsenek megjegyzések: