2012. november 8., csütörtök

A végrendelet / Grisham, John

„Én, Troy L. Phelan, szellemi képességeim és emlékezőtehetségem teljes birtokában ezennel határozottan visszavonom valamennyi korábban keletkezett végrendeletemet, valamint azok záradékait, és következőképpen rendelkezem a vagyonomról: gyermekeimnek akkora összeget adományozok, amennyi elegendő ahhoz, hogy a mai napig felhalmozott adósságaikat kifizethessék. Ez az adomány nem fedezheti a mai napnál később keletkező adósságaikat.
Amennyiben a fentiekben megnevezett gyermekeim közül bárki megkísérli megtámadni ezt a végrendeletet, arra a gyerekemre nézve az adományozás semmisnek tekinthető… "

Vajon a különc, gonoszkodó milliárdos öregúr sejtette-e, milyen lavinát indít el az új végrendelet? Vagy már előre tudta a következményeket? Milyen titkot rejtegetett a zsémbes vénember, amely elindította az örökség körüli vihart? És a végrendelet valóban támadhatatlan? 
Nate O’ Riley, lecsúszott hajdani sztárügyvéd kapja a különös megbízatást, hogy hajtsa végre Phelan utolsó akaratát. Az épp aktuális elvonókúrájáról szabaduló jogi zseni még a legádázabb delíriumban sem gondolta volna, hogy feladatát a déli félteke trópusi őserdejében kell majd megoldania…


  • KSH raktári jelzet: 592530
  • Kiadó: Geopen
  • Oldalak száma: 638
  • Kiadás éve: 2010

Nincsenek megjegyzések: