2011. november 4., péntek

Eltemetett titkok / Finder, Joseph

Marshall Marcus üzletember, mások elképzelhetetlenül sok pénzét kezeli. Egy nap hiába várja haza lányát, Alexandrát, mert elrabolták. A túszejtők élve temetik el a fiatal nőt. Interneten közvetítik küzdelmét az őrület ellen, az iszonyatos, a mindenre elszánt kétségbeesést. A filmbejátszások világossá teszik Marcus számára, ha nem teljesíti a bűnözők követeléseit, lánya halálát élőben nézheti végig.
A rablást igen körültekintően viszik véghez, minden részletet alaposan kidolgoznak, szinte semmilyen nyomot sem hagynak, amin el lehetne indulni. Marcus régi barátját, Nick Hellert kéri meg, hogy segítsen megmenteni a félelemtől fuldokló lányt. Nick versenyt fut az idővel, de a nyomozás közben kiderül, hogy Marcus rengeteg titokról nem akar beszámolni, ezzel veszélybe sodorja a lánya utáni kutatást. Ám Nick nem adja fel, a szálak egyrészt a kormányhoz, másrészt az orosz maffiához vezetnek...

Joseph Finder (Titkos kapcsolat) pergő, feszített tempójú regényében a főhős, Nick Heller újból bravúros nyomozással jár a végére egy rejtélyes ügynek.

  • KSH raktári jelzet: 596683
  • Kiadó: General Press
  • Oldalak száma: 345
  • Kiadás éve: 2011

Nincsenek megjegyzések: