2011. február 18., péntek

Megmondjuk az elnöknek? / Archer, Jeffrey

Florentyna Kane hosszú éveken keresztül küzdött, szinte mindenét feláldozva, egyetlen álom megvalósításáért: az Amerikai Egyesült Államok elnöki székéért. Ám ellenségei már a beiktatási beszéde alatt azt tervezgetik, hogyan némíthatnák el örökre.
Este fél nyolckor az FBI fülest kap a készülő merényletről - abban az évben ez már az 1572. ilyen fenyegetés. Fél kilenckor öt ember ismeri a terv részleteit. Fél tízkor négyen közülük már halottak.
Csupán egyetlen ember, az FBI-ügynök Mark Andrews tudja, hogy a gyilkosok mikorra tervezik tettüket, de még ő sem ismeri a legfontosabb részleteket: hogy hol és pontosan kik akarják eltenni láb alól az elnököt. Mindössze hat nap áll a rendelkezésére, hogy megtalálja a hidegvérű összeesküvést mozgató szenátort. Ez alatt a hat nap alatt egy percet sem vesztegethet el, nem hagyhat nyomot maga után - és senkiben sem bízhat. Egyetlen rossz lépés, és az elnök álma rémálommá változik...
Jeffrey Archer (Párbaj, Légvonalban, Se több, se kevesebb, Becsületbeli ügy) "A tékozló lány"-ban megismert Florentyna Kane életének alakulását követi nyomon a tőle megszokott feszes iramú, magával ragadóan izgalmas történetben.

Előzmény:
1. A párbaj
2. A tékozló lány

  • KSH raktári jelzet: 589169
  • Kiadó: General Press
  • Oldalak száma: 319
  • Kiadás éve: 2010

Nincsenek megjegyzések: