2011. február 15., kedd

Búcsú a pokoltól / Vujity Tvrtko

Búcsú a pokoltól... és ami azóta történt... Karácsonyi ajándékot tart kezében a Kedves Olvasó, mely méltó befejezése Vujity Tvrtko kirobbanó sikerű könyvsorozatának. Ennek a kötetnek akár az is lehetne a címe: A TALPRAÁLLÁS KÖNYVE, hiszen Tvrtko feleleveníti a legnagyobb küzdelmeket, harcokat, az igazi hőstetteket. Olyan példaképeket ismerhetnek meg, akik a pokol legmélyéről is megtalálták a kiutat. A bővített válogatás igazi titkokat is tartalmaz.
Megtudhatják, mi lett az egyetlen megmaradt ujjával könyvet író szerelmes férj sorsa és azt is, hogyan végződött a Csernobil környékére küldött magyar kamionsofőrök özvegyeinek küzdelme férjeik becsületéért. Vajon hamisítják még a halált Európa egyik legdöbbenetesebb kórházában? Megvan még a kis magyar terület az Északi-sark szomszédságában? Hogyan folytatódott a szomáliai árva lány, Szamira élete? Elcsitultak már az indulatok a faluban, ahol két halottak napja van? Menti még az életeket és lelkeket a magyar rektor Afrika legsötétebb bugyraiban?

Olykor torokszorító, olykor meghatóan könnyes vagy éppen kacagtató történetek a világ minden tájáról, földi paradicsomokból és a pokol legmélyéről. Lebilincselően izgalmas fejezetek Ukrajnától Ruandáig, Mezőtúrtól a Jégszigetig. Búcsú a pokoltól... és ami azóta történt... a nagy felfedezések most Önökre várnak.

  • KSH raktári jelzet: 773775
  • Kiadó: Alexandra
  • Oldalak száma: 727
  • Kiadás éve: 2010

Nincsenek megjegyzések: