2012. február 3., péntek

A Kobra / Forsyth, Frederick

A kokain évente több tízmilliárd dolláros bevételt hoz a drogkartelleknek, akik folyamatosan mérgezik termékükkel a nyugati világot. A kábítószer nyomában mindenütt a nyomor és a halál jár, mégis feltartóztathatatlanul egyre csak terjed és terjed...

Paul Devereaux, a könyörtelen egykori CIA-ügynök látszólag lehetetlen megbízást kap: megálljt kell parancsolnia a drogbárók ténykedésének, kerül, amibe kerül. A feladathoz minden a rendelkezésére áll, amit csak akar: emberek, technika, pénz. Olyan csapatot kell felállítania, amely képes felvenni a versenyt a kábítószer-kereskedelem törvényen kívüli lordjaival. Korábban a drogkartellek a szokásos rendfenntartó erőkkel találták szembe magukat az egész világon, akik betartották a játékszabályokat. Ám ennek vége. Mostantól nincsenek szabályok.

A brazíliai esőerdők eldugott felszállópályáitól Guinea-Bissau mocsárvidékéig, a bogotái városrészektől a washingtoni üléstermekig "A Kobra" eddig sosem látott részletességgel tárja elénk a globális kokainkereskedelem elképesztő valóságát. Ebben a rendkívüli, lélegzetelállítóan izgalmas, napjainkban játszódó thrillerben a történetmesélés nagymestere, Frederick Forsyth a legjobb formáját hozza.


  • KSH raktári jelzet: 778435
  • Kiadó: Alexandra
  • Oldalszám: 344
  • Megjelenés éve: 2011

Nincsenek megjegyzések: