2014. január 7., kedd

Paleolit konyha hedonistáknak : tartós karcsúság és egészség koplalás nélkül : gyakorlati tippek és alapreceptek / Posta Renáta

A paleolit étrendről a többségnek a diéta és a lemondás jut az eszébe. Nekem a fittség, az életerő és a tartós karcsúság mellett a jóllakottság és az élvezetes étkezések.

Ebben a könyvben megosztom veled saját történetemet. Gyakorlati tippeket, alapvető tudnivalókat, hasznos bevásárlólistát adok a kezedbe a közel 100 étvágygerjesztő és gyorsan, egyszerűen elkészíthető ételrecept mellett.
Megtanítalak ízletes paleo kenyeret, pompás steaket és mandulás pisztrángot, kívül ropogós, belül omlós kacsacombot sütni. Megmutatom, hogyan kell kókuszdiót feltörni. Tejszín és habarás nélküli krémleveseket főzhetsz, karfiolrizst piríthatsz, bűntudatmentes csokoládéparfét, karamellkrémet és jégkrémeket keverhetsz. 15 perc alatt gofri- és palacsintahegyeket gyárthatsz, a már megunt sültekből partihúsgolyókat gyúrhatsz, és paleotzatzikivel párosíthatod őket. Házilag készíthetsz friss kókusz- és mandulatejet, lazactatárt, mustárt."

  • KSH raktári jelzet: 788133
  • Kiadó: Jaffa
  • Oldalak száma: 223
  • Kiadás éve: 2013







Nincsenek megjegyzések: