"Szeretnék friss, kreatív irányt mutatni a főzésben, felfedve azt a
sémát, amely sok közkedvelt ételt jellemez. Mire is gondolok?
Paradicsom, avokádó és mozzarella; Szent Jakab-kagyló, bacon és
zöldborsópüré; rebarbara, morzsa és sodó... Jól működő kombinációk,
ugye? Talán nem is újdonság ez a megállapítás, hiszen nem titok, hogy a
három bűvös szám, és ezeknek a fogásoknak mindegyike egyszerűen annyi,
mint három jó dolog a tányéron.
Három jó dolog ihletett elrendezése ki
nem hunyó fénnyel képes elárasztani a legszerényebb alapanyagokat is, s a
konyhaművészet magasabb szintjére emeli őket, hogy együtt valami olyat
alkossanak, ami nagyszerűbb, mint a részek összessége."
- KSH raktári jelzet: 788371
- Kiadó: Alexandra
- Oldalak száma: 415
- Kiadás éve: 2013
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése