2013. december 2., hétfő

Leleplezés / Goddard, Robert

Jonathan Kellaway nem szeretné megbolygatni a múltat. Utolsó napjait tölti a vállalatnál, legszívesebben nyugdíjba vonulna, ám régi munkaadója egy olyan nyomozásra ad megbízást, amely egy halott barát és egy boldogtalan szerelem emlékét idézi fel benne. Egyszerűen nem mondhat nemet a felkérésre. A rejtély máig kísérti, még ötven év távolából is. Miért és hogyan halt meg a barátja, aki épp apja titokzatos öngyilkossága után nyomozott? És vajon tényleg öngyilkos lett a vállalatvezető férfi, vagy másnak állt érdekében elhallgattatni őt, és évekkel később az igazságot firtató fiát is?
Kelleway abban reménykedik, hogy végre megleli a magyarázatot a múlt tragikus eseményeire, amelyek már eddig is túl sok áldozatot követeltek. De mindezzel azt kockáztatja, hogy maga is az áldozatok sorát gyarapíthatja.
Robert Goddard kiadónknál megjelenő első regénye sokszereplős, több szálon futó izgalmas bűnügyi történet, amely mellőzi a már jól ismert kliséket. Éppen ezért az első perctől fogva számít az olvasó figyelmére, akinek a végső leleplezésig számos utazást kell megtennie térben és időben.


  • KSH raktári jelzet: 620317
  • Kiadó: General Press
  • Oldalak száma: 386
  • Kiadás éve: 2013

Nincsenek megjegyzések: