2011. augusztus 25., csütörtök

Segítség, kísértet! / Kinsella, Sophie

Amikor Larát egy nap felkeresi nagymamája nővérének szelleme, a húszas éveiben járó vagány csaj egy pillanatra úgy érzi: megtébolyodott. Semmilyen racionális magyarázatot nem talál a történtekre, azt pedig mégsem érzi normálisnak, hogy egy kísértettel társalogjon. Sadie néni szelleme azonban nem foglalkozik Lara aggályaival, fontos feladatot bíz rá: meg kell keresnie rég elveszett nyakláncát, különben soha nem lelhet végső nyugalmat.
Pedig szegény Larának a folyton zsizsegő Sadie néni nélkül is megvan a maga baja: nemrégiben indított üzleti vállalkozása máris a csőd szélén áll, egykoron a legjobb barátnőjének tartott üzlettársa mindent hátrahagyva meglépett Goába, ráadásul élete szerelme mindenféle indoklás nélkül szakít vele!
Az eleinte nem kívánt barátság, azonban mind kedvesebbé válik Lara számára, és ahogy egyre több időt tölt a kísértet-nénikével, úgy válik mind izgalmasabbá az élete...
Vajon mit tanulhat egymástól két különböző korból származó, de nagyjából egyidős fiatal lány? Mi a célravezetőbb módszer: görcsösen vágyakozni a szerelem után vagy nyugodtan megvárni, amíg ránk talál?

Sophie Kinsella legújabb regényében a tőle megszokott öniróniával keresi a választ az élet nagy kérdéseire. A Boltkóros-sorozat népszerű szerzője számtalan bestsellerrel - Tudsz titkot tartani?, Kétbalkezes istennő, Emlékszel rám? - bizonyította már, hogy mindenkinél jobban ismeri a női lelket, és a legkilátástalanabb helyzetnek is képes meglátni a humoros oldalát.

  • KSH raktári jelzet: 594847
  • Kiadó: Kelly
  • Oldalak száma: 427
  • Kiadás éve: 2009


Nincsenek megjegyzések: