2011. augusztus 26., péntek

Lekvárok & gyümölcszselék : Saját készítésű finomságok / Bingemer, Susanna - Gerlach, Hans

A házilag eltett lekvárnál és dzsemnél nincs nagyszerűbb, mert nemcsak sok szeretet rejtezik bennük, hanem jóféle hozzávalók egész tömkelege is. És ami a legjobb: az egész év befőzési szezon. Tavasszal erre csábít az eper és a rebarbara, nyáron a lédús meggy és a sárgabarack, ősszel az alma és a körte, télen pedig a citrusfélék kerülnek sorra.

E könyvben mindent megtalál a lekvár, a dzsem, sőt a nálunk még kevésbé divatos gyümölcszselék elkészítéséről.




  • KSH raktári jelzet: 776016
  • Kiadó: Mérték
  • Oldalak száma: 166
  • Kiadás éve: 2011


Nincsenek megjegyzések: