2015. február 19., csütörtök

Így főznek a kézilabdázók / Őszy-Tóth Gábriel


A nagy sikerű Így főznek... könyvsorozat ezúttal a kézilabdásokat szólaltatta meg, hogy tegyenek egy rövid gasztronómia körutazást, és osszák meg élményeiket másokkal. A könyvben közel 80 sportoló, edző, sportvezető és a kézilabdához szorosan köthető ember kapott helyet.
Miközben éppen zajlik a horvát-magyar közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság, ahol nem mindennapi bravúrt kell bemutatnia a magyar női kézilabda-válogatottnak, hiszen győznie kell az olimpiai bajnok norvégok ellen szerdán, addig pár hónappal ezelőtt kicsit könnyebb dolguk volt a lányoknak.
A gasztro könyvben közel 80 sportoló, edző, sportvezető mesél kedvenc étkeiről, köztük természetesen az Eb-n szereplő női válogatott nagy része is.
A kötetben olyanok szerepelnek, mint: Ambros Martin, Ancsin Gábor, Bulath Anita, Carlos Ortega, Császár Gábor, Csoknyai István, Fazekas Nándor, Ferling Bernadett, Görbicz Anita, , Herr Orsolya, Hornyák Ágnes, Ilyés Ferenc, Iváncsik Gergő, Klivinyi Kinga, Kovacsics Anikó, Kovacsicz Mónika, Kökény Beatrix, Szöllősi Szabolcs, Szucsánszki Zita, de még hosszan lehetne sorolni a neveket.
A fakanál helyett viszont, most a labdáé a főszerep. A cél, hogy szerdán győzzön Németh András csapata a norvégok ellen, és ezzel a hat közé jusson.



  • KSH raktári jelzet: 849895
  • Kiadó: V&P Média
  • Oldalak száma: 220
  • Kiadás éve: 2014

Nincsenek megjegyzések: