2013. április 3., szerda

Amelia titkai / Navarro. Julia

Az ifjú újságírónak, Guillermónak nagynénje bizalmas feladatot ad: a családi fényképek között talált réges-régi fotón látható bájos fiatal nő történetét kell kiderítenie. A képen a dédmama látható, aki fiatalon elhagyta férjét és pár hónapos gyermekét, emiatt neve, személye évtizedeken keresztül tabu volt a családban, sorsáról senki nem sejtett semmit.
Guillermo nekilát a megbízás teljesítésének, és minél többet derít fel dédanyja rejtélyes sorsából, annál lelkesebben folytatja a nyomozást, egyre-másra szembesülve az események váratlan fordulataival, egészen a meglepő végkifejletig…
A rendkívül izgalmas, kalandos történet felejthetetlen hősnőjének életét végigkísérve kirajzolódik előttünk a 20. század történelmének grandiózus képe a második spanyol köztársaság éveitől kezdődően, a II. világháborún és a hidegháborún keresztül, egészen a berlini fal leomlásáig.
Julia Navarro új regényében intrikával, politikával, kémkedéssel, szerelemmel, árulással van átszőve a történelem, és ettől válik letehetetlen olvasmánnyá az Amelia titkai.



  • KSH raktári jelzet: 784307
  • Kiadó: KI
  • Oldalak száma: 722
  • Kiadás éve: 2012


Nincsenek megjegyzések: