2013. április 11., csütörtök

A halál 48 órája / Gordon, Howard

Howard Gordon neve ismerősen csenghet a sorozatok rajongóinak: ő az X-akták és a nagy sikerű 24 című tévéfilmsorozat forgatókönyvírója és producere. Munkásságát Emmy- és Golden Globe-díjjal jutalmazták. A pergő ritmusú, izgalmas akcióthriller, A halál 48 órája az első regénye.

Gideon Davis ügynök kiválóan ért a diplomáciai háttéralkuk megkötéséhez, a legrázósabb külpolitikai konfliktusok elsimításában segíti az Egyesült Államok elnökét. Bár többet tud a Capitolium folyosói pletykáiról, mint a közelharcról, egyik pillanatról a másikra be kell vetnie minden taktikai és gyakorlati érzékét: Délkelet-Ázsiába küldik azzal a feladattal, hogy kerítsen elő egy eltévelyedett ügynököt. Az áruló ráadásul nem más, mint Tillman Davis, Gideon testvére.

Tillman Davis muszlim terroristák élén elfoglalj az Obeliszk nevű olajfúró tornyot a polgárháborútól sújtott Mohani Szultánságban. Gideonnak mindössze 48 órája van, hogy megértse az ellenség oldalára átállt testvérének motivációit és megmentse a milliárdos fúrótornyot. Egyszemélyes háborújában egyetlen szövetségese marad, az olajkutat vezető Kate Murphy...


  • KSH raktári jelzet: 614599
  • Kiadó:Alexandra
  • Oldalak száma: 320
  • Kiadás éve: 2012

Nincsenek megjegyzések: