2015. augusztus 4., kedd

Krém.egyszerű : krémek, pácok, mártások, falatkák / Sztanó Orsolya

Itt az ideje, hogy a statiszták főszerephez jussanak! Mert gondoljunk csak bele, mennyire hiányozna a hamburgerből a szósz, a hús zamatából a pác, a palacsintából a töltelék, vagy a kifliből a tojáskrém?!
A Krém. Egyszerű 69 receptjéből megismerjük a klasszikusokat, és a belőlük alkotott újdonságokat. Így lesz például a hagyományos lazackrémből olajbogyós és joghurtos-uborkás.
Felelevenítjük a házi bulik kedvencét is, a minden jóba hempergetett sajtgolyót. Kerti partira készülve sem állunk majd tanácstalanul, lesz hova nyúlni jobbnál jobb szószok és pácok receptjéért. Cheddar sajtos mártogató, sárgabarackos, thai kókusztejes vagy whiskys-kólás pác? Itt megtalálható! Vannak még egyszerűen elkészíthető hideg és meleg szendvicskrémek, feltétek, töltelékek. És az édesszájúaknak is a kedvükben járunk, többek között a narancsos csokoládékrémmel, a mandulás eperkrémmel és a dióvajjal.
A Krém. Egyszerű méltó helyére emeli a krémeket, a pácokat, a mártásokat és a falatkákat. A polcunkra, a kedvenc szakácskönyveink közé.


  • KSH raktári jelzet: 796410
  • Kiadó: Csipet
  • Oldalak száma: 111
  • Kiadás éve: 2015

Nincsenek megjegyzések: