2009. november 9., hétfő

Egytálételek : 320 egyszerű és különleges, étvágygerjesztő recept a húsoktól a titokzatos tazsinig



Levesek, raguk, frissensültek... mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat - húsokat, zöldségeket, fűszereket - egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de használhatunk sütőt, tűzhelyet vagy az új kedvencet, a slow-cookert, a lassan főző edényt. Az ínycsiklandó, egészséges, tápláló ételek rövid időn belül már tálalhatók is. Ebben az átfogó, több mint 300 receptet tartalmazó szakácskönyvben hagyományos és modern ételrecepteket is találunk a bouillabaisse-től a Shepherdpástétomig, a borscstól a cheddar fondüig.



  • KSH raktári jelzet:839191
  • Kiadó: KOSSUTH KIADÓ ZRT
  • Illusztráció: SZÍNES FOTÓKKAL
  • Oldalak száma: 256
  • Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  • Kiadás éve: 2009
  • Fordító: ŐSZ KATALIN

Nincsenek megjegyzések: