2015. augusztus 5., szerda

Süssünk cukor nélkül! : glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, sütemények / Perndl, Sabine

Egyre több embert érint valamilyen élelmiszer-intolerancia; emiatt sokan küzdenek olyan krónikus bántalmakkal, mint a felfúvódás, teltségérzet, fáradtság, motivációhiány, túlsúly vagy gyulladások. A tünetek kialakulásában nem lebecsülendő szerepet játszik a cukor, a laktóz és a fehér-, gluténtartalmú lisztből készült ételek fogyasztása.

Könyvünk jól bevált receptek segítségével mutat egészséges alternatívát a cukor-, glükóz- és a gluténtartalmú lisztek, különösen a búzaliszt kiváltására. Az értékes összetevőkből álló, egészséges sütemények, torták, kenyerek és édességek könnyen elkészíthetőek és roppant ízletesek..


  • KSH raktári jelzet: 796396
  • Kiadó: Central Médiacsoport
  • Oldalak száma: 135
  • Kiadás éve: 2015

Nincsenek megjegyzések: