2013. május 29., szerda

Változzunk együtt! / Chapman, Gary

Ez a kis könyv, Dr. Gary Chapman, két "Ajándék"-könyvéből az egyik. (a másik: - Nyerő páros) Mérete és igényes külalakja miatt kiváló ajándék-ötlet munkatársnak, szomszédnak vagy barátnak!
A szerző - a kapcsolatok ismert szakértője - egyszerű, hatásos megközelítést javasol a párkapcsolatban élők közös változására.
A három lépésből álló program konfliktus, küzdelem és manipuláció nélkül teremt lehetőséget arra, hogy a pár együtt-fejlődése a kölcsönös szeretet és tisztelet jegyében történjen.

Chapman új könyvében a változás közös útját vázolja fel. Annak módját, miképpen lehet a házastársat konfliktus, manipuláció, indulatok és kritika megfogalmazása nélkül rávenni arra, hogy szokásain, viselkedésén változtasson. A másik szeretetnyelvének – úgymint elismerő szavak, ajándékozás, szívességek, minőségi idő és testi érintés – ismerete, a kérések megfogalmazásának érzékeny időzítése, a szükségletek világos közvetítése mind lehetőséget teremthet arra, hogy a pár együtt-fejlődése a kölcsönös odafordulás és tisztelet jegyében történjen.



  • KSH raktári jelzet: 583020
  • Kiadó: Harmat
  • Oldalak száma: 111
  • Kiadás éve: 2009



Nincsenek megjegyzések: