A japán konyha eme elegáns és stílusos ága végtelenül változatos és sokoldalú: a sushi készülhet főtt hallal, hússal, tojással, sajttal és szinte bármilyen zöldséggel. Amíg a felhasznált alkotórészek harmonizálnak a rizzsel - és a legtöbb élelmiszer szerencsére jól illik hozzá -, csodálatos sushikat készíthetünk. A sushi ellenállhatatlanul vonzó a szemnek, ízei tiszták, ráadásul fantasztikusan egészséges.
A könyv inspiráló receptjeit használja ki a sushikészítés művészetének elsajátításához - menni fog, mint a karikacsapás!
-112 változatos sushirecept
-rövid bevezető hasznos ötletekkel az egyes fejezetek előtt
-könnyen áttekinthető lista a hozzávalókról és az elkészítés módja lépésről lépésre
-minden recept mellett inspiráló fotóillusztrációk
- KSH raktári jelzet: 607447
- Kiadó: Vince
- Sorozat: Szakácskönyvtár
- Oldalak száma: 238
- Kiadás éve: 2009
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése