-Hogyan mutathó ki a laktózérzékenység? Milyen formái és milyen kezelési módjai vannak?
-Mit jelent a laktózmentes diéta és milyen ételeknél gondoljunk arra, hogy laktózt is tartalmazhat?
-Milyen lehetőségek vannak manapság az enzimpótlásra, és miért fontos a kalciumpótlás?
-Mi a különbség a fruktózérzékenység és a fruktózintolarencia között és mire figyeljünk, ha laktóz- és fruktózérzékenyek is vagyunk?
A könyv szerzői ezekre és sok más felmerülő kérdésre adnak közérthető válaszokat. A könyv függelékében más cukorfelszívódási zavarokról (fruktózfelszívódási zavra és fruktózintolarencia) is olvashat az érdeklődő olvasó. A diétás tanácsok mellett számos recept elkészítési módjával, az ételekről készült színes fotókkal szemléltetve ismertetik meg az olvasókat azzal, hogyan éljünk laktózmentesen.
- KSH raktári jelzet: 610769
- Kiadó: SpringMed
- Oldalak száma: 230
- Kiadás éve: 2012
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése