Vajon milyen ételeket ettek az emberek a 19. és 20. század fordulóján? Lehet, hogy nagyszüleink és dédszüleink ízletesebben főztek egyszerű alapanyagokból, és csupán néhány jól bevált trükk a titok nyitja? Most, az egyedülálló szakácskönyv segítségével Ön is a házi koszt mestere lehet - akár kezdő, akár gyakorló szakács. A recepteken kívül érdekes anekdotákat és hasznos ötleteket is olvashat, illetve minden hónapra egy-egy ünnepi menüt mutatunk be. A pontos útmutatásokat követve olyan házilag készült ínyencségekkel lepheti meg szeretteit, hogy mind a tíz ujjukat megnyalják majd utána! - Több mint 350 hamisítatlan, eredeti recept nagymamáink utánozhatatlan konyhaművészetéből. - Sok-sok ötletes tipp és mesterfogás részletes leírását olvashatja, megtudhatja, mikor mit érdemes vásárolni a piacon, és mik az idényre leginkább jellemző alapanyagok, és ételek. - Több mint 400 színes kép az ínycsiklandozó fogásokról.
- KSH raktári jelzet: 833173
- Kiadó: Reader's Digest
- Oldalak száma: 352
- Kiadás éve: 2004
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése