Levesek, raguk, frissensültek... mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A hozzávalókat - húsokat, zöldségeket, fűszereket - egészen egyszerű edényben, serpenyőben, tálban is elkészíthetjük, de használhatunk sütőt, tűzhelyet vagy az új kedvencet, a slow-cookert, a lassan főző edényt. Az ínycsiklandó, egészséges, tápláló ételek rövid időn belül már tálalhatók is. Ebben az átfogó, több mint 300 receptet tartalmazó szakácskönyvben hagyományos és modern ételrecepteket is találunk a bouillabaisse-től a Shepherdpástétomig, a borscstól a cheddar fondüig.
- KSH raktári jelzet:839191
- Kiadó: KOSSUTH KIADÓ ZRT
- Illusztráció: SZÍNES FOTÓKKAL
- Oldalak száma: 256
- Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
- Kiadás éve: 2009
- Fordító: ŐSZ KATALIN
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése